Sparrari Oy

Yritys

Autoliike Sparrari Oy ostaa, myy ja vaihtaa autoja ja muita ajoneuvoja. Yrityksen kaikesta toiminnasta vastaa yrittäjä Jarkko Immonen. Toimitilat sijaitsevat vilkkaiden Vaasa-Jyväskylä- ja Seinäjoki-Kauhava-valtateiden risteyksessä Lapuan Ritavuorella. Sparrari Oy on luotettava kumppani ja palvelee joustavasti juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii!

Näin toimitaan ja tästä tunnetaan

Lupaamme tehdä kaikkemme, että asiointi liikkeessä jättäisi positiivisen ja parhaan mahdollisen kuvan yrityksen toiminnasta ja luotettavuudesta. Jotta tämä on mahdollista:

  • Jokaiseen yhteydenottoon reagoidaan mahdollisimman nopeasti. 
  • Kauppaa tehdään vuoden jokaisena päivänä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lauantai ja sunnuntai ovat yleisimmät kauppapäivät, mutta ma-pe liike on myös auki iltamyöhään. Lukuisia autojen kotiintoimituksiakin on tehty, ja on myös tavattu usein puolivälissä.
  • Kaikki koeajot ja tarjouskyselyt eivät pääty kauppaan. Joskus on hyvä miettiä yön yli. Toisinaan tiet erkanevat yhteisymmärryksessä, mutta uusi asiakaskontakti on syntynyt ja palaamme jatkossa uudestaan asiaan ehkä jonkun toisen ajoneuvon tiimoilta! Kysy siis rohkeasti vaihtotarjousta tai tiukkaa suoran kaupan hintaa!
  • Kuvat ovat aina 100% muokkaamattomia kameran automaattiasetuksilla otettuja! 
  • Jos myydyssä autossa ilmenee uudella omistajalla murheita, toimitaan kuluttajansuojan mukaisen autoliikkeiden virhevastuun edellyttämällä tavalla.

Pidämme lupauksistamme ja vastuistamme kiinni. Tee ajoneuvokaupat kanssamme ja tulet suurella todennäköisyydellä tekemään samoin jatkossakin! Meillä asioivat tyytyväiset asiakkaat!

Ostamme, myymme, vaihdamme ja välitämme autot, moottoripyörät, mönkijät yms.

Ajoneuvokauppa on Sparrarilla ystävällistä, asiantuntevaa ja helppoa!

Ota yhteyttä