Sparrari Oy

Yritys

Autoliike Sparrari Oy ostaa, myy, vaihtaa ja välittää autoja ja muita ajoneuvoja. Yrityksen kaikesta toiminnasta vastaa yrittäjä Jarkko Immonen. Toimitilat sijaitsevat vilkkaiden Vaasa-Jyväskylä- ja Seinäjoki-Kauhava-valtateiden risteyksessä Lapuan Ritavuorella. Sparrari Oy on luotettava kumppani ja palvelee joustavasti juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii!

Sparrari toimi ennen autoliiketoimintaa toiminimenä kone- ja tuotantotekniikan suunnittelu- ja kehityspalveluita tarjoavana yrityksenä. Parin yrittäjävuoden jälkeen johtotähden kutsu Münchenistä oli vastustamaton, ja yritys vaihtoi toimialan autokaupaksi ja toimintamuodon osakeyhtiöksi. Ensimmäinen tuontimersu oli kaksi vuotta käytetty C-sarjalainen, jonka hankinnassa avusti Bayerncar Oy:n Joni Nelimarkka. Yhteistoimintaa on ollut sen jälkeen useammankin autoliikkeen kanssa ja uudetkin kumppanuudet ovat tervetulleita!

Näin toimitaan ja tästä tunnetaan

Lupaamme tehdä kaikkemme, että jokainen asiakaskontakti jättäisi parhaan mahdollisen kuvan yrityksen toiminnasta ja luotettavuudesta. Jotta tämä on mahdollista:

  • Jokaiseen yhteydenottoon reagoidaan mahdollisimman nopeasti. 
  • Kauppaa tehdään vuoden jokaisena päivänä asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  • Myytävät autot ovat juuri sellaisia kuin ilmoituksen kuvissa ja teksteissä mainitaan, sekä myöhemmin puhutaan. Kuvat ovat aina 100% muokkaamattomia kameran automaattiasetuksilla otettuja! 
  • Kaiken toiminnan taustalla on rehellisyys ja luotettavuus.
  • Jos myydyssä autossa ilmenee uudella omistajalla murheita, toimitaan autoliikkeen kuluttajansuojan mukaisen virhevastuun edellyttämällä tavalla.

Pidämme lupauksistamme ja vastuistamme kiinni. Tee ajoneuvokaupat kanssamme ja tulet suurella todennäköisyydellä tekemään samoin jatkossakin! Meillä asioivat tyytyväiset asiakkaat!

Ostamme, myymme, vaihdamme ja välitämme autot, moottoripyörät, mönkijät yms.

Ajoneuvokauppa on kanssamme ystävällistä, asiantuntevaa ja helppoa!

Ota yhteyttä