Sparrari Oy

Yritys

Autoliike Sparrari Oy ostaa, myy, vaihtaa ja välittää autoja ja muita ajoneuvoja. Yrityksen kaikesta toiminnasta vastaa yrittäjä Jarkko Immonen. Toimitilat sijaitsevat vilkkaiden Vaasa-Jyväskylä- ja Seinäjoki-Kauhava-valtateiden risteyksessä Lapuan Ritavuorella. Sparrari Oy on luotettava kumppani ja palvelee joustavasti juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii!

Näin toimitaan ja tästä tunnetaan

Lupaamme tehdä kaikkemme, että jokainen asiakaskontakti jättäisi parhaan mahdollisen kuvan yrityksen toiminnasta ja luotettavuudesta. Jotta tämä on mahdollista:

  • Jokaiseen yhteydenottoon reagoidaan mahdollisimman nopeasti. 
  • Kauppaa tehdään vuoden jokaisena päivänä asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  • Myytävät autot ovat juuri sellaisia kuin ilmoituksen kuvissa ja teksteissä mainitaan, sekä myöhemmin puhutaan. Kuvat ovat aina 100% muokkaamattomia kameran (OnePlus 6) automaattiasetuksilla otettuja! 
  • Kaiken toiminnan taustalla on rehellisyys ja luotettavuus.
  • Jos myydyssä autossa ilmenee uudella omistajalla murheita, toimitaan autoliikkeen kuluttajansuojan mukaisen virhevastuun edellyttämällä tavalla.

Pidämme lupauksistamme ja vastuistamme kiinni. Tee ajoneuvokaupat kanssamme ja tulet suurella todennäköisyydellä tekemään samoin jatkossakin! Meillä asioivat tyytyväiset asiakkaat!

Ostamme, myymme, vaihdamme ja välitämme autot, moottoripyörät, mönkijät yms.

Ajoneuvokauppa on Sparrarilla ystävällistä, asiantuntevaa ja helppoa!

Ota yhteyttä